Mer information kommer

Tillagning

Salta, peppra och stek i smör i panna (gärna med lite timjan och vitlök) tills fin färg. Ställ in i ugnen på 125°C tills innertemp på 52-55°C. Låt vila. Tranchera

Här i Sverige har vi gott om vilt. Exempelvis
älg och hjort kallas vilt just för
att de lever, tja …vilt. De är djur som
själva väljer sin mat, strövar fritt och
på det hela taget lever i samklang med
den plats där de befinner sig. De har
en naturlig roll i ekosystemet, på samma
vis som de spanska Ibericogrisarna.

Hittills har Köttkultur haft riktigt fint
nötkött, lamm, kyckling, hantverkskorv
och nämnda Ibericogris. Dessa
finns året runt i din butik. Säsongens utvalda är tillfälliga besök. Det kan vara
säsongens specialiteter, en ovanligt fin
detalj eller ett kött vi gärna vill låta dig
upptäcka, fast tillgången är begränsad.