Ingredienser:

1 st gul lök 

2 st vitlöksklyftor

400 g salsicciafärs smaksatt med fänkål

10 st cocktail tomater

1 st salladslök

50 g babyspenat

1 krm salt

.

Tillbehör:

1 st paket färsk pasta, gärna pappardelle  

1 st bit Parmesan (ca 100g)

1 st kruka Persilja

Olivolja


Tillagning:

Koka upp saltat vatten till pastan

Skala och finhacka lök och vitlök

Bryn salsicciafärsen i olivolja så den blir genomstekt

Tillsätt lök och vitlöken och fräs samman i ca 5 minuter på hög värme

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen

Skölj och dela tomater och skär salladslök i tunna skivor. Tillsätt tomater, salladslök och babyspenat i salsiccafärsen

Sila av pastavattnet och blanda pastan med salsiccafärsen. Smaka av med salt

Servera pastan med riven parmesanost, persilja och olivolja