Ingredienser:
1 st gul lök
2 st vitlöksklyftor
400 g salsicciafärs smaksatt med fänkål
10 st cocktail tomater
1 st salladslök
50 g babyspenat
1 krm salt
.
Tillbehör:
1 st paket färsk pasta, gärna pappardelle
1 st bit Parmesan (ca 100g)
1 st kruka Persilja
Olivolja
Tillagning:
Koka upp saltat vatten till pastan
Skala och finhacka lök och vitlök
Bryn salsicciafärsen i olivolja så den blir genomstekt
Tillsätt lök och vitlöken och fräs samman i ca 5 minuter på hög värme
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen
Skölj och dela tomater och skär salladslök i tunna skivor. Tillsätt tomater, salladslök och babyspenat i salsiccafärsen
Sila av pastavattnet och blanda pastan med salsiccafärsen. Smaka av med salt
Servera pastan med riven parmesanost, persilja och olivolja