Köttkultur vill alltid bjuda på något extra. Därför har lanserar vi nu Sveriges första färska Angusburgare. Med kött av malen högrev från Angus och gräsbete. Något som köttkonnässörer vet ger extradjup köttsmak och passar fint när du vill växla upp kvaliteten på dina burgare. Vi har valt att lägga fetthalten på 15 procent, vilket vi tycker är optimalt i kombination med köttets karaktär. Kötthalten är faktiskt ”bara” 99,5 procent. De sista halvprocenten är en nypa salt, eftersom det höjer smaken och säkrar färsens hållbarhet.
Färskmalen Angusburgare – extra smakrik nyhet för dig som vill växla upp från vanlig högrev.
Fler nyheter
×
Kakor
Vi bjuder på kakor! Om du tycker det är ok, klickar du bara på "Acceptera alla". Du kan såklart välja vilken typ av kakor du vill ha genom att klicka på "Inställningar".
Läs vår cookie policy
Kakor
Välj vilken typ av kakor du vill acceptera. Ditt val kommer att sparas i ett år.
Läs vår cookie policy
-
Nödvändiga
Dessa kakor går inte att välja bort. De behövs för att hemsidan över huvud taget ska fungera. -
Statistik
För att vi ska kunna förbättra hemsidans funktionalitet och uppbyggnad, baserat på hur hemsidan används. -
Upplevelse
För att vår hemsida ska prestera så bra som möjligt under ditt besök. Om du nekar de här kakorna kommer viss funktionalitet att försvinna från hemsidan. -
Marknadsföring
Genom att dela med dig av dina intressen och ditt beteende när du surfar ökar du chansen att få se personligt anpassat innehåll och erbjudanden.